maanantai 8. heinäkuuta 2013

Viikko 27

Marskin kierros

Mikkelin Maraton juoksutapahtuma pidettiin menneenä lauantaina 6.7, ja osallistuin puolimaratonin kilpailuun eli Marskin kierrokselle. Reitti oli melko vaativa sisältäen jonkinverta nousua ja tiukkoja mutkia. Siitäkin huolimatta reitti oli maisemallisesti kaunis, ja tapahtuma hyvin järjestetty. Helppoa, kun voi lähteä kotoa 4km päästä kilpailupaikalle vajaata tuntia ennen, ja tehdä alkuverryttelyä samalla. Koska olen viimeksi ollut näin lähellä kisaamassa? :)

Lähdin matkaan tasaisella vauhdilla tavoitteena juosta sopivaa vauhtia tähdäten 1.33 loppuaikaan. Tällä kertaa maltoin alku kilometreillä, ja ensimmäiset kilsat menivät n.4.20 min vauhtia. Se on erityisen tärkeää, koska jos juoksen ensimmäiset 3km 4min/km vauhtia, niin puolimaraton on taputeltu siinä. Maaliviiva ylittyi ajalla 1.32.45, ja sijoituksena oli neljäs.

Pe: Juoksua 7km PK, liikkuvuusharjoituksia + 8*60m nopeus
La: Aamulenkki 25min 4km PK/verr. Kilpailu Marskin kierros Mikkelin maraton 21,1km 1.32.45. Keskivauhti 4.23 min/km avg. 185! + verryttelyjuoksua yht. 5km
Su: PK-juoksua 75min 14km. Väsynyt nainen, mutta jalat eivät tulleet kipeiksi.