sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Viikko 29

Moro!

Kaksi kesän (ellei jopa vuoden?!) tiukinta treeniviikkoa on takanapäin, ja nyt helpompi, palauttava ja kilpailun sisällään pitävä viikko on edessä. Viime viikolle tuli kilsoja 132km, ja tälle viikolle 122km. Kilometrit ovat kilometrejä, mutta ne olivat omien tuntemusten mukaan virkeitä, laadukkaita ja koviakin harjoituksia mahtui mukaan. Jalat pelaa (toisinaan hieman treeneistä kipeät pakarat!), ja runsaasta juoksemisesta huolimatta ei ollut kertaakaan olo etteikö huvittaisi lähteä treenaamaan. Päinvastoin, intoa on vaikka muille jakaa.

Ainiin, olen ollut lomalla ja päädyin viettämään sen Mikkelissä. En asettanut viikolle mitään suuria tavotteita tai päämääriä. Jos liikaa suunnittelee, odottaa ja hössöttää, niin yleensä pettyy. Seuraavan "viikko 29" listauksen lisäksi nukuin päiväunia sohvalla tiikerin kanssa, söin mustikkapiirakkaa ja kuuntelin Spotifystä Haloo Helsinkiä (vähän muutakin musiikkia) juostessa, vaan ollessa, kokatessa ja melkeinpä jopa nukkuessa. Mieltä piristi erityisesti valmentaja Eeron ja Helenan vierailu täällä Savossa. Keskiviikon nopeustreeni siis suoritettiin valmentajan valvovan silmän alla. Kävin myös Naisvuoren kesäteatterissa viihtymässä, ja katsomassa Joroisilla puolimatkan triathlonkisoja. Triathlon ei ole lajina minulle niinkään tuttu, mutta melko kovalta touhulta se vaikutti! Rispektiä kaikille yrittäneille, ja maaliinpäässeille! Isoissa urheilutapahtumissa on aina hieno tunnelma, ja niin oli Joroisillakin. Kun kilpailee itse, niin tietää miten suuri vaikutus tsemppauksella on. Lupauduin ensi vuonna joukkuekisaan mukaan, jossa minä hoidan juoksun, ja kaks tosta likkaa ne muut lajit.. Kiitos kaikille harvoille ja valituille lomallani mukana heiluneille! :)

Viikko 29:

Ma: PK-juoksua 10km + lihaskunto, liikkuvuus
Ti: Aamulenkki 7km 40min PK Ip. PK-juoksua 6km + mäkijuoksutreeni 8*1 min Tornimäkeen voimakkaalla askeleella, nousujohteisesti, vika kovin ja paras!.. + juoksua 3km PK
Ke: Aamulenkki PK-juoksua 8km Ip. Juoksua verr. 2,5 km + nopeustreeni 8*100m (loiva ylä-ja alamäki) + PK-juoksua 6km.
To: PK-juoksua 17km 91min maastossa raikkaassa vesisateessa, mutta hyvällä fiiliksellä!
Pe: Juoksua 15km 71min, josta 11km VK-MK-juoksua vauhtia vaihdellen (4.45->4.05 min/km, tiukkaa teki lopussa ) + verryttelyjuoksua 2+2km. Viikon kovin, mutta paras treeni!
La: Aamulenkki 6km PK 35min Ip. PK-juoksua 8km 45min
Su: PK-juoksua pitkä lenkki 26km 2h 18min

Viikko yht. 122km 

P.S Nähdään Heinolassa la 27.7 starttiviivalla! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti