sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Viikko 22

Tämä viikko oli treenien kannalta löysempi mitä edellinen. Keskityin lähinnä tiistain juoksuharjoitukseen ja sunnuntain kilpailuun 9,2km matkalle. Oli kivaa vaihtelua käydä juoksemassa vähän lyhyempi matka, ja katsoa kuinka vauhti riittää. Pystyin ylläpitämään hieman nopeampaa vauhtia mitä puolikkaalla. Näyttääkin siltä että voisin saada juoksuuni vähän lisää vauhtia, jos juoksisin enempi myös lyhyitä alle 10km matkoja. Viikon puolessa välissä olin väsynyt yötöistä, koska en malttanut/ ehtinyt  nukkua riittävästi. Vaikka herätessä olisikin hetken pirteä olo 5-6h nukkumisen jälkeen, niin  loppupäivä menee enempi tai vähempi tokkurassa ja mieliala heittelee herkemmin. Toisin sanottuna se ottaa päänuppiin, kun on väsynyt ja mieli tekisi puuhailla kaikenlaista. Olen itse havainnut, että jonkinlainen urheilu ja hyvät päiväunet mahdollisuuksien mukaan ovat hyvä keino selvitä yövuoroista. Pitkillä vapailla kerkesin käydä hyvällä hierojalla ja Turussa kyläilemässä. Kummasti siitä sai taas lisää motivaatiota tähän touhuun, kun näki miten kovassa juoksukunnossa Turussa oltiin :D Suvi-iltaan ja on enää kaksi viikkoa ja Paavo Nurmen maratonille se kuukausi.

Viikko 22:
Ma: Ap. Kuntosali 45min; lihaskuntoa (kuntopallo, kahvakuula, kehon oma paino) Ip. Työmatkapyöräilyt 45+45min Nokialle PK-ajelua tiellä.
Ti: Juoksuharjoitus 80min Kauppi. 1,5km alkuverr.+12km reippaasti mäkisessä maastossa avg.168 +loppuverr. 1,5km.
Ke: Juoksua 10km PK 55min. Yövuoron jälkeinen kooma/univaje, silti hyvä fiilis :)
To: Kuntosali 1h Elixia. Ylä-ja keskivartalo. Väsynyt yötyön uuvuttama työmyyrä, reeni ok olo.
Pe: Lepo. Hieronta 45min. Ajomatka Turkuun.
La: Juoksua 65min pk. 10-11km Johannan kanssa Turussa. Venyttelyä ja infrapunasaunaa.
Su: Aamulenkki 30min 5km juoksua. Kilpailu Lumijärvilenkki Akaassa 9.2km 39.30 (4.17min/km) avg.180. asfaltti, hiekkatie. +verryttelyt 3,5km+2km.

Yht. 9h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti