sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Tästä se kesä alkaa

En muista koska olen viimeksi harjoitellut näin paljon määrällisesti mitä tällä viikolla. Tavoitteena oli tehdä mahdollisimman paljon peruskestävyyslenkkejä, koska kaikki pitkät suoritukset kuten maratonit ja pitkät hiihdot päästään maaliin aika pitkälti sen ansiosta, että peruskestävyys on kunnossa ja riittävän matalatehoisia lenkkejä on tehty. Kääntöpuolena on vain se, että pitkät lenkit ottavat paljon aikaa ja vievät nopeutta ja voimatasoja alaspäin. Tämä viikko oli otollinen harjoitustuntien keräilyyn, koska kelit olivat mukavan aurinkoiset, pitkät vapaat sattuivat mukavasti keskelle viikkoa (ti-to) enkä töidenkään takia päässyt tänä viikonloppuna osallistumaan juoksutapahtumiin. Urheiluasioissa on tapahtunut mukava ja mieltä piristävä käänne, sillä ryhdyin Villen henk.koht. apuvalmentajaksi hiihtopuolella. Pojan menemistä kun seuraa ja tekee vieressä, niin on ilo huomata kuinka aitoa ja vilpitöntä innostus harrastukseen voi olla :) Minä uskon siihen, että jos on intoa niin sillä pääsee jo pitkälle. Jos sen lisäksi on vielä vähän hullu, ja malttaa edes joskus levätä niin voi pärjätä omassa lajissaan.

Viikko 21:

Ma: Juoksua 30min+ kuntosali 45min (lihaskuntoa) Pyrinnön treenit Villen kanssa.
Hieronta 60min.
Ti: Ap. Maastopyörä 3h Lamminpää PK. Mäkinen maasto, poluilla ajelua. Lopuksi jalkojen lihaskestävyys  5*1min ylämäkeen+ 5*45sek porrasjuoksua. +verr. juoksua 5min. Ip. Juoksua 11km 65min Kauppi. PK. Tänään olin liekeissä vasta 40min jälkeen ;)
Ke: Ap. Maastopyörä 2h Kauppi. Mäkinen maasto. +verryttelyhölkkää 10min. Ip. Rullahiihto 75min (tasatyöntö) + juoksua 20min. PK.
To: Ap. Juoksuharjoitus 55min. 6*1000m vedot radalla/ 1 min palautus. Mahdollisimman hyvällä tekniikalla, vauhtia kiihdyttäen, vikan kovin. (4.15->4.00 min/km)+alku-jaloppu. verr yht. 5km Ip. Lihaskuntoa salilla keskivartalo+ Lämmittely 10min aluksi soutulaite. yht. 50min.
Pe: Lihaskestävyys Elixialla Power 1h ja Pyrinnön treenit Villen kanssa. Nopeus-ja loikat Kaupissa. Juoksuverr. 20+20min.
La: Juoksua PK 50min Pyynikki. Mäkinen maasto ja tutustuminen portaisiin.
Su: Maastopyörä 2h45min PK-ajelua maastossa Hannan kanssa.

Viikko yht. 16,5h

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti